Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı essah itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Dizi konstrüksiyonsında kullanılır. Korku anında ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve haza olmalıdır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece mevcut yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin imalı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine rabıtalı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla emniyetli ve nitelikli şekilde üretilmesi halinde dirimsel bir ustalıklevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı kontrolünde imal edilmelidir.

Gelişen teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, daha aşkın itimatlı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dönem izleme eden bir firmayız.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdiveni bahis başlığı ile alakalı heves edilen soruları sizler dâhilin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları aşağıda mahal almaktadır.

Açılıp - kapanma anlayışlevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu pozisyon muayene edilmelidir. 

Yangın kapısı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Gestaltda mevcut insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna düzenınmasında önemli bir rol oynar.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya abra kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar Yangın Merdiveni Kapısı sızdırmaz olduklarını ahenkli kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek bileğerlidir.

Report this wiki page