Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın en tehlikeli risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, adam tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara oranlı biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapı bağlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına illet olur.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

istanbul Yanggın kapısı fiyatları Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen dışarıya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir fen ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın veya ivedi perese vakalarında binalardaki Yangın kapısı istanbul fiyatı insanların Yangın Merdiveni Kapısı kolaylıkla boşaltma edilmesi bâtınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sebebiyle alevlerin denetçi altına alınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + dizi seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması mukteza değildir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en faik kalite ve en yönlü fiyat politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çısoy kötüın ve yüksek ısının dünyaarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa üstelik kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page